Orient on lähes 70 vuotias, Japanin suurin mekaanisia kelloja valmistava yritys. Orientin omistus lepää tätä nykyä Seikon vahvoilla hartioilla. Mikä tekee Orientin rannekelloista otsikon mukaisesti lahjan maailmalle? Yksinkertainen vastaus – huippuunsa hiottu hinta-laatusuhde. Brändiltä saa esimerkiksi upean in-house koneistolla varustetun automaatti sukeltajankellon alta 300 euron. Ja kello on varustettu kunnon 200 metrin vesitiiveydellä ja AR- pinnoitetulla heijastamattomalla safiirilasilla.

Orientilla on pitkien perinteiden lisäksi laajat valikoimat erilaisia miesten rannekellomalleja. Merkiltä löytyy upeita sukeltajankelloja, klassisia pukukelloja sekä myös futuristisemman näköistä tuotantoa.

Joissakin piireissä Orientia tunnutaan ylenkatsovan – ehkä juuri tuon Seikon pikkuveli statuksen vuoksi. Mielestäni kuitenkin merkiltä tulee mitä loistavampia kelloja, ainakin jos puhutaan alle tonnin hintaluokasta. Suklareista legendaarisimpia ovat Makon eri variaatiot (II, III & XL), Ray:t sekä Tritonit.

Orient miesten rannekelloja

Kuvassa oikealla oleva Orient Triton on loistava entry level suklari. Kelloa saa Suomestakin 420€ hintaan, listahinnan ollessa noin 700€. Kello on 200 metriin saakka vesitiivis ja se on divers sertifioitu, joka tarkoittaa että testi on tehty tiettyjen laatustandardien raameissa. Kellossa on luonnollisesti AR – pinnoitettu (heijastamaton) safiirilasi ja jykevä teräsrunko. Kellossa on myös loistava ja suhteellisen pitkäkestoinen lume. Jos kelloon aikoo vaihtaa rannekkeen, huomaa myös kyseessä olevan todellinen toolwatch. Tapit ovat nimittäin paksut ja tuskin antavat heti periksi.

Mikäli olet hankkimassa itsellesi uutta kelloa, suosittelen tutustumaan Orientin valikoimaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s